понеділок, 2 грудня 2013 р.

Візит


Візит делегації бібліотекарів по обміну досвідом!

      6 листопада 2013 р.  бібліотека-філія с.Олешник приймала делегацію бібліотекарів з усієї України. Відвідини бібліотек відбувалися в рамках навчальних візитів організованих програмою «Бібліоміст» до бібліотек Закарпатської області по обміну досвідом роботи для бібліотек-партнерів програми. На конкурсній основі відбиралися бібліотеки, які мають значні досягнення, впровадили інноваційні послуги та бажають поділитись своїм досвідом.



     Участь у заході брали координатор по роботі з партнерами програми "Бібліоміст" Наталя Новакова та регіональний представник програми »Бібліоміст» Андрій Вишняк.

    Завідуюча бібліотекою-філією с. Олешник Любка Оксана Степанівна презентувала колегам проект» »Орієнтація на користувача - шлях розвитку сільської бібліотеки ». Вона детальніше зупинилась на інформаційно - просвітницьких послугах, які надає бібліотека сільгоспвиробнику. Вітали гостей голова села Олешник Сігетій Михайло Іванович, викладачі дитячої школи мистецтв та фольклорний колектив «Пискурянські гудаки».
























Немає коментарів: