вівторок, 21 квітня 2020 р.

"Підготуйся до ЗНО онлайн"

Підготуйся до ЗНО онлайн
Безкоштовно і без зайвих клопотів.
Be smart зібрали всі матеріали онлайн, щоб ти міг
займатися де завгодно та як тобі зручно.
Готовий вступити до вишу мрії? Ми знаємо, як це зробити!

·         Безкоштовні відеоуроки
·         Тести, які затвердили МОН
·         +20 балів до результату на ЗНО


·         Консультації від учителів онлайн

«Віконце у світ через книги»


Читаємо книги на карантині

Для любителів почитати.

Карантин триває, і одноманітні мандрівки кімнатами свого будинку все більше набридають. Як можна урізноманітнити своє дозвілля, провести час з користю та задоволенням, ми підготували  для вас добірку електронних сервісів, де можна скачати або прочитати книги українською мовою.

JavaLibre

Скачати книги безплатно, або ж переглядати тексти онлайн можна на JavaLibre. Література українською мовою зібрана на сайті у форматах: jar, jad, txt, fb2, epub, doc, зручних для читання на мобільних пристроях. Історичні книги, байки, гумор, дитяча література, жіночі романи, казки, наука, поезія, релігія, філософія, фантастика, фентезі доступні читачам.

«Ізборник»

Ресурс вміщує матеріали з історії України IX-XVIII століть. Тут немає сучасних книг. Однак є літописи, історія, історичні мапи, давня українська література та літературознавство, політологія, лексикони ХІV-XVII століття. Бібліотека є добіркою електронних книг і текстів, об’єднаних проголошеною тематикою і єдиною ідеєю. Ідея проєкту полягає в прагненні зібрати якомога більшу кількість творів української писемності не просто як випадковий набір текстів різних часів та авторів, але на тлі цілісного культурно-історичного процесу, де ставала б зрозумілою єдність, спадковість і тотожність української літератури, попри очевидні розриви в мовному коді та наявні перервності в традиції.

УкрЛіб

УкрЛіб — скорочення від Ukrainian Library (українська бібліотека). Метою створення цього сайту було зробити українську літературу доступною для всіх, хто бажає її читати. На сайті доступна українська і світова література, книги для навчання та літературознавство українською мовою. Є можливість читати повні та скорочені твори.