пʼятницю, 12 січня 2018 р.

Літературний ранок «Він уночі до нас мандрує, подаруночки дарує»

       День Святого Миколая є особливо бажаним дитячим святом, яке приносить відчуття передноворічної атмосфери і всілякі приємні сюрпризи. У будинку культури 18 грудня було проведено літературний ранок на тему:«Він уночі до нас мандрує, подаруночки дарує». Кожен з присутніх отримав від Святого Миколая подарунок.

Презентація альманаху «Дарунок дитячих сердець»


         14 грудня в читальному залі дитячої бібліотеки відбулася презентація третього випуску альманаху дитячої творчості. До альманаху увійшов твір Баник Наталії учениці Олешницької ЗОШ І-ІІІ ст. , яка отримала І - місце у номінації "Золоте перо"








«Пам’ять про скорботний 33 рік»

   
 До дня пам’яті жертв голодомору  проведено годину – реквієм «Пам’ять про скорботний 33 рік». Оформлена книжкова виставка «Страшні тридцяті роки XX століття». Проведено перегляд літератури, а також переглянули документальний фільм " Німа правда. Свідчення, загублені в стерні".
  

«Україна славить своїх героїв».



                         У день Покрови Пресвятої Богородиці, УПА та українських козаків, відзначається  День захисника України. 
                        13 жовтня відбувся вечір - зустрічі на тему: «Україна славить своїх героїв» до цієї дати в бібліотеці було оформлено тематичну полицю "Героям слава!". На передодні  свята  було проведено майстер – клас «Подаруй свого Янгола - Герою». Всім  запрошеним учні подарували янгола виготовленого з бісеру.