пʼятницю, 31 травня 2013 р.

Свято

"Дитинство - це гомін веселий усюди"
Свято
31-го травня було проведено конкурс дитячих малюнків на асфальті присвячений Міжнародному Дню захисту дітей.



"Казка ставить запитання"
21-го травня відбулась зустріч- діалог з письменницею Юлією Драгун. На зустрічі вона презентувала нові книги: "Посміхайтесь добрим людям" і "Зернятка доброти"Учні читали вірші з її книг, ставили запитання.







8-го травня з учнями 7-их класів до Дня Перемоги було проведено урок пам'яті   на тему: "Народна пам'ять вічна і жива". Свої спогади про війну розповіла учням вдова ветерана Великої Вітчизняної Війни Курінна Олена Антонівна. Учні поклали квіти до пам'ятника Скорботної Матері та до пам'ятника Івана Степановича Соломіна.


Конкурс

29-го травня було проведено конкурс малюнків на тему: "Читаємо і фантазуємо"

понеділок, 27 травня 2013 р.

Угочанська лоза

26 травня 2013 року  відбувся  Винний  фестиваль  "Угочанська лоза"  у  м. Виноградів. Олешницька сільська бібліотека взяла участь у створенні "Бібліомістечка" 

25 травня 2013 року. Боржавська вузькоколійка  спеціального пасажирського потягу за маршрутом ст. Іршава — ст. Хмільник — ст. Шаланки — ст. Чорний Потік — ст. Олешник — ст. Виноградів. Прибув до зупинки с. Олешник, де всіх учасників привітав сільський голова Сігетій М.І. , та прозвучали музичні вітання у виконанні викладачів і учнів ДШМ с. Олешник.