пʼятницю, 12 квітня 2019 р.

"Книгоманія - 2019"

12 квітня у Виноградівській районній бібліотеці для дітей відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу дитячого читання "Книгоманія - 2019". У конкурсі взяла участь в читацькому  змаганні і отримала перемогу Гичко Олександра учениця 6 класу Олешницької ЗОШ І-ІІІ ст. - "Лідер читання Виноградівського району", яка буде змагатися за звання "Лідера читання Закарпатської області" .














понеділок, 8 квітня 2019 р.

"Очисти Землю від сміття!"


 Щороку працівники бібліотеки - філії с.Олешник  приймають участь у екологічній акції. З метою забезпечення благоустрою, чистоти та порядку, збереження об'єктів благоустрою, створення умов, сприятливих для життєдіяльності мешканців, захисту довкілля, покращення санітарного стану було організовано та проведено суботник з благоустрою території села Олешник . До суботника долучилися працівники сільської ради, учні та вчителі Олешницької ЗОШ І – ІІІ ст. та всі установи села.

«Світанкові роси»

4 квітня у Виноградівській районній бібліотеці для дітей відбувся фінал V районного конкурсу дитячої літературно-художньої творчості «Світанкові роси».
 У конкурсі взяли участь творчо - обдаровані діти Виноградівщини серед яких учениця Олешницької ЗОШ І – ІІІ ступенів Вербицька Анастасія у номінації «Чарівна акварель»









"Карпатська Україна на світанку свободи"


15 березня 2019 року виповнюється 80 років з дня проголошення незалежності Карпатської України, яка з 1919 до 1939 року була частиною Чехословаччини. У бібліотеці проведено презентацію книжкової виставки на тему: " Карпатська Україна пролог незалежної України"

"Поезії Шевченка торкнулися моєї душі..."

До  205 - річчя з народження Т. Г. Шевченка у бібліотеці оформлена книжкова виставка на тему:"Поезії Шевченка торкнулися моєї душі..."
А також було проведено голосні читання творів Шевченка "Садок вишневий коло хати", "мені тринадцятий минало", "Сон", "Тече вода з- під явора"та інші.





"Вернісаж новорічних фантазій"

 Для користувачів бібліотеки було оформлено святково-новорічну інсталяцію. всі бажаючі мали можливість зробити фото на згадку.